Köfteci Yusuf’a destek veren ünlüler belli oldu! Şanlıurfalı isim dikkat çekti

Köfteci Yusuf’un domuz eti skandalı sonrası, birçok ünlü isimden destek mesajları geldi. Bazı ünlüler, olayın bir kumpas olduğuna inanarak köfteciye sahip çıktı. Bu süreçte, Şanlıurfalı isim de destek verenler arasında dikkat çekti. İşte, Köfteci Yusuf’a destek veren o ünlüler…

Köfteci Yusuf’a destek veren ünlüler belli oldu! Şanlıurfalı isim dikkat çekti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda hileleri yapan ve halk sağlığını riske atan firmaları geçtiğimiz günlerde ifşa etti. Açıklanan listede Köfteci Yusuf’un da yer aldığı belirlendi.

Bakanlığın raporuna göre, Köfteci Yusuf’un iki şubesinde döner ve köfte ürünlerinde domuz eti tespit edildi. Özellikle Bursa Yenişehir şubesindeki skandal, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu.

Köfteci Yusuf’ta domuz eti skandalının patlak vermesinin ardından firma sahibi Yusuf Akkaş, bir video yayınlayarak kendisine yönelik bir komplo kurulduğunu savundu. Akkaş, açıklamasında kesinlikle domuz eti kullanmadığını vurgulayarak, bu olayın bir kumpas olduğunu öne sürdü.

İLK DESTEK SEDAT PEKER’DEN

Köfteci Yusuf’a yönelik tepkileri eleştiren Sedat Peker, “Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi eğlenceli geliyordu. Ama artık gerilmeye başladım. Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim. Biz onun sattığı kadar her bayram kurban bağışlıyoruz. Ne zaman Köfteci Yusuf gündeme gelse ben de sosyal medyada gündem oluyorum. Bu ne saçma bir durum? Bu adam 12 bin kişi çalıştırıyor. Devlet bu domuz etlerini yakalamış mı?” ifadelerini kullandı.

SARIGÜL’DEN DE DESTEK

CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, Köfteci Yusuf’a destek verenler arasına katıldı. Domuz eti iddiaları ortaya çıktıktan sonra, “Devlet açıklamazsa ben açıklayacağım” şeklinde bir paylaşımda bulunan Sarıgül, bu kez Köfteci Yusuf’a yönelik destek mesajı paylaştı. Sarıgül, “Desteğimiz sizinle, Yusuf kardeşim! Can Erzincan’a bekliyorum; en görkemli şubeni burada açacağız” dedi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN KOMPLO İDDİASI

Köfteci Yusuf’a destek veren isimlerden biri de Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım oldu. Köfteci Yusuf şubesinin önüne giden Özkan Yalın, kumpas kurulduğunu iddia ederek bir video çekti.

ŞANLIURFALI EKONOMİST DEMİRTAŞ’TAN DESTEK

Şanlıurfa Ekonomist Özgür Demirtaş’tı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapan Özgür Demirtaş, “Aşağıda verdiğim örnekte Binde Bir oranını kullandım. UYARI Geldi. Özgür hoca ne kadarlık Domuz eti kullanıldığı belli DEĞİL diye. “Benim düşüncem hala aynı. Gelin MATEMATİK yapalım: BİNDE bir değil tam YÜZ kayı BİNDE YÜZ, yani %10 Domuz eti kullanmış olsunlar: Köfte Maliyetleri 1000 Birim olsun. Kira, Çalışan, Elektrik vs vs maliyetleri 4000 Birim olsun. Toplam maliyet 5000 Birim olsun. Domuz eti normal etin yarısı kadar pahalı olsun (ki kesinlikle değil). Bu durumda 1000 birimlik et maliyeti 950 Birim. Toplam Maliyet 5000 değil 4950 Birim olur! Siz bana bu işletmenin maliyeti 5000’den 4950’ye indirmek için BİLEREK ve İSTEYEREK böyle bir RİSK mi aldığını söylüyorsunuz?” dedi.

Köfteci Yusuf’a destek veren ünlüler belli oldu! Şanlıurfalı isim dikkat çekti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.